Avís legal


Avís legal

Per mitjà de la nostra política de privacitat detallem les condicions legals d'ús en aquest lloc web.


La visita i visualització dels continguts mostrats, implica la seva acceptació plena i sense reserves de les disposicions detallades en aquest Avís Legal, per les quals si vostè no està d'acord amb qualsevol de les condicions aquí establertes, no haurà d'usar i/o accedir a aquest lloc.


Tots els continguts gràfics i literaris d'aquest espai Web són propietat intel·lectual d’Abstract Events S.L.L o de tercers que han autoritzat el seu ús. L'ús per a qualsevol fi, còpia o difusió dels mateixos parcial o totalment sense autorització expressa d’Abstract Events S.L.L. seran constitutius de delicte contra els drets d'aquesta propietat intel·lectual.


Abstract Events S.L.L. no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a les pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per enllaços o cercadors.


abstract.es, abstractevents.com i abstractbarcelona.com són dominis d'Internet la titularitat de les quals pertanyen a Abstract Events S.L.L. amb domicili al Carrer del Freser 52-54 local, 08026 Barcelona.


Abstract Events S.L.L, es reserva el dret a modificar aquesta Declaració de Privacitat en qualsevol moment i sense avís previ.