VERSIO RAC1-"Últim programa de la temporada a bord d'un bus turístic"

Per acomiadar la temporada, l'equip del programa radiofònic Versió Rac1 capitanejat per Toni Clapés va escollir un autobús turístic. El vehicle va actuar d'estudi sobre rodes i es va emetre el programa íntegre en ruta per la ciutat comtal.

El recorregut es va iniciar al carrer Francesc Macià recollint a tots els membres de l'equip en els estudis centrals de la cadena radiofònica. En cadascuna de les diferents aturades es van pujar diferents artistes i personalitats, que van participar de manera activa en el programa.

La primera d'elles va ser al Camp Nou, al costat de David Carabén (Mishima), Leo Bassi i Mag Fèlix. La segona parada va tenir lloc a l'Estadi Olímpic de Montjuïc, coincidint amb el 25 aniversari dels Jocs de Barcelona. Allà es va pujar la banda Scarlets & The Femme Soul Band. La ruta va continuar fins a Plaça Catalunya on van actuar Los Manolos i va pujar a l'autobús el periodista Lluís Permanyer. La penúltima parada va ser al Parlament de Catalunya, per xerrar amb la presidenta, Carme Forcadell. La fi de festa es va celebrar al restaurant Xiroi Ca la Nuri.

Abstract es va encarregar de la supervisió de l'acció, contractació del bus, personalització i adaptacions tècniques (so, electricitat, modificació de seients ....) per poder realitzar el programa en directe.

Mitjans:

Noticia RAC1