Politica de privacitat


Politica de privacitat

 Política de privacitat d'Abstract

La confiança dels nostres clients en els nostres productes i serveis depen de la nostra habilitat per protegir les seves dades personals quan visiten el nostre lloc web. La següent informació sobre la nostra Policita de Privacitat reflecteix el nostre compromís per mantenir i garantitzar relacions comercials segures mitjançant la protecció de dades personals i garantitzant el dret a la privacitat de cadascun dels usuaris del nostre lloc web. En aquest document ecpliquem com fem servir les dades personals dels nostres clients.

 

Drets dels usuaris

Vostè té reconeguts els drets d'accès, rectificació, cancel·lació i oposició, els quals podran exercir gratuitament. La forma més ràpida i senzilla d'exercici dels drets esmentats és enviant un correu electrònic a: info@abstract.es. Qualsevol informació que necessitem emmagatzemar, en favor d'una obligació legal o contractual, serà bloquejada i només feta servir per les finalitats esmentades enlloc de ser esborrada.

 

Dubtes sobre la nostra Politica de Privacitat?

Si vostè té algun dubte o questió sobre la nostra Politica de Privacitat o vol exercir algun dret o acció relatiu a les seves dades perosnals, sisplau contacti amb nosaltres a la següent direcció de correu electrònic: info@abstract.es.

 

Vostè no desitja rebre informació de nosaltres o desitja revocar el seu consentiment?

Vostè pot oposar-se a l'utilització de la seba informació per finalitats publicitaries, investigacions de mercat o desenvolupament d'enquestes de satisfacció en qualsevol moment, així com revocar el seu consentiment en qualsevol moment (sense efecte retroactiu). Per a això, vostè haurà d'enviar un correu electrònic a la direcció info@abstract.es. Si vostè ha rebut publicitat per correu elextrònic, també es podà oposar des del correu electrònic esmentat, clicant a l'enllaç inclòs en el mateix i seguint les instruccions que li siguin facilitades. Si us plau, tingui en compte que els nostres sistemes poden necessitar un lapse de temps que en cap cas superarà les 48 hores per a que la seva oposició o revocació siguin efectives, per lo que durant aquest espai de temps vostè podrà continuar rebent missatges.

 

Canvis en la Politica de Privacitat

La nostra Politica de Privacitat podrà sofrir actualitzacions, degudes a canvis i necessitats legals, així com degudes a millores i canvis inclosos en la forma d'oferir i presta els nostres productes i serveis. Per això, li recomanem que visiti i accedeixi a la nostra Politica de Privacitat periodicament, per poder tenir accès i conèixer els ultims canvis que haguin pogut ser incorporats