BCN GLUTEN FREE-Primera Edició
La BCN Gluten Free 2015 va convertir Barcelona en capital dels productes i la dieta sense gluten. Durant tres dies (28, 29 i 30 de març) més de 70 empreses -en representació de més de deu països- van exposar la seva gamma i novetats. La primera edició, va rebre la visita de més de 9.000 assistents i es van realitzar més de 50 demostracions de cuina, tant per a adults com infantils, a més de xerrades i tastos.
Els visitants de la BCN Gluten Free 2015 van poder veure i provar les últimes novetats en alimentació sense gluten, però al mateix temps conèixer els últims avenços en investigació i l'experiència de molts celíacs que han aconseguit normalitzar i crear un estil tot i patir una intolerància on la única medicina són els productes exempts de gluten.
Esdeveniment de producció pròpia: creació, desenvolupament i implementació de tota la Fira. Venda d'espai expositiu, coordinació activitats, personal de suport, imatge gràfica, audiovisuals.
Medios: