CLUB DE FUTBOL Damm-"Sopar de cloenda de la temporada 2015-2016"

L'Hotel Joan Carles I ha tornat a ser la seu del sopar de cloenda de la temporada 2015-2016 del Club de Futbol Damm. Durant el sopar s'ha homenatjat els jugadors que, per edat , finalitzen la seva etapa formativa al CF Damm. Jugadors, tècnics, serveis mèdics, auxiliars, directius i altres convidats van gaudir d'una vetllada que fomenta la germanor i els valors de la gran família que representa el CF Damm.

Per cinquè any consecutiu Abstract s'ha encarregat del disseny i producció de la imatge gràfica de l'esdeveniment (escenografia, senyalètica , .. ), hostesses, audiovisuals, llums i so.

Mitjans:

Notícia CF Damm 

Notícia L’Esportiu.cat

Notícia Federació Catalana de Futbol



Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.

Saber més