Qui som


Qui som

Des de 2006, som una productora d'esdeveniments de Barcelona dedicada a transformar actius intangibles (idees) en experiències tangibles per a la marca i el seu públic objectiu (esdeveniments). Creem, desenvolupem i produïm esdeveniments claus en mà. Ens encarreguem de la gestió integral de tot l'esdeveniment.

Som una empresa que neix de l'experiència directa dels seus fundadors. Hem produït esdeveniments d'allò més variats (gestió d’hospitalities, disseny i construcció de estands corporatius, convencions, sopars de gala, esdeveniments esportius, rodes de premsa, promocions i sampligs, inauguracions de seus corporatives) per a clients com  Estrella Damm, Sony, Comissió Europea, Clariant, FC Barcelona,  Acer…

Hem après a conèixer les necessitats del client i a detectar què és el que sorprèn a l'espectador, cuidant especialment tots els detalls i anticipant-nos als possibles imprevists.

Què És Abstract

Abstract és una agència d'esdeveniments dedicada a convertir en realitat estratègies de comunicació.

Abstract crea, desenvolupa i produeix esdeveniments “claus en mà”.

Abstract transforma actius intangibles en experiències tangibles per a la marca i el seu públic objectiu


El nostre Equip

Som un equip fix de 4 persones  però segons les necessitats de l'esdeveniment el nostre equip de professionals creix exponencialment. Treballem amb els millors proveïdors del mercat i hem arribat a gestionar equips de més de 120 persones per a un esdeveniment en concret.

Axel Vila
Soci Fundador

12 anys d'experiència en producció d'esdeveniments. Dissenyador Gràfic per escola de disseny  GROC.

César Terradas
Soci Fundador

12 anys d'experiència en producció d'esdeveniments. Llicenciat en Administració i  Direcció d'empreses per ESADE (Especialitat Màrqueting Internacional).

Com Treballem?

Som interlocutors únics per al client ja que com agència integral ens encarreguem de TOTES i cadascuna de les fases del servei: proposta, disseny, coordinació, implementació i resultats. 

El Client ens exposa les seves necessitats i treballem per solucionar-les sota la màxima “impacte-experiència-record” i sobre un pressupost ajustat i detallat.

Els nostres valors:

Compromís amb la marca 
Voluntat de servei
Implicació
Passió
Perfeccionisme
Seducció

Missió

Ser capaços de fer realitat qualsevol experiència que la ment sigui capaç d‘imaginar per tal de seduir al públic objectiu. “Per molt original i creativa que sigui una idea sempre seguirà sent una idea si no es pot produir”