MAD GLUTEN FREE 2016

Després de l'èxit aconseguit el 2015 amb la primera edició de la BCN Gluten Free, aquest any 2016, s'ha traslladat la fira al Pabellón de Cristal de la Casa de Campo de Madrid.

Durant els dies 5, 6 i 7 de març, els més de 8000 visitants a la MAD Gluten Free, van poder gaudir de demostracions de cuina (a càrrec de xefs de reconegut prestigi), fer tasts de cervesa, conèixer i degustar productes sense gluten ( en els estands de les empreses expositores i en els food trucks), participar en xerrades i adquirir un gran nombre de productes de les més de 200 marques nacionals i internacionals representades a la fira.

Esdeveniment de producció pròpia: creació, desenvolupament i implementació de tota la Fira. Venda d'espai expositiu, coordinació activitats, personal de suport, imatge gràfica, audiovisuals.

Videos:

Video TVE

Video Antena3

Video Telcinco/Cuatro

Video TeleMadrid

Video Europa Press



Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.

Saber més