SONY-"Desperta Noves Emocions Tour 2014"

Abstract ha produït la Gira de presentació de les últimes novetats en tecnologia i entreteniment de SONY, desvetllades a la Fira Internacional d'Electrònica de Berlín (IFA).

La gira Desperta Noves Emocions va començar a finals de setembre i ha finalitzat a mitjans d'octubre i ha visitat 8 ciutats (Bilbao, Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Lisboa, Oporto, A Coruña) .

La presentació convidava a viure en primera persona els llançaments més innovadors, tant als especialistes de venda directa al públic com als de compra de producte de les principals cadenes comercials d'electrònica i oci.

Entre les novetats presentades destaquen els nous televisors corbs 4K de la sèrie S90, disponibles en 65 i 75 polzades que inclouen quatre altaveus que simulen l'efecte de so envoltant d'un sistema 5.1.

Abstract s'ha encarregat de la selecció d'ubicacions, el càtering, la personalització de la sala, la logística i tots i cadascun dels muntatges a les 8 ciutats visitades.



Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.

Saber més