Sony-"Inspira la teva imaginació-Tour 2015"

Gira de presentació de les novetats més destacades de la col·lecció primavera/estiu'15 de Sony. El Tour ha visitat les ciutats de Barcelona, ​​Madrid, València, Alacant, Sevilla, Granada, Bilbao, la Corunya, Porto i Lisboa.

Aquest any ha estat carregat d'interessants novetats que acosten les últimes novetats tecnològiques de Sony a mitjans, bloggers i distribuïdors.

Davant d'un gran èxit de convocatòria s'han presentat novetats com: el televisor més prim del món (més que un mòbil), la primera Action Cam que grava en 4K, la línia d'auriculars per als pròxims festivals, nous objectius full frame per la reconeguda gamma de cambra sense mirall de la sèrie A7, sistemes d'àudio de gran potència i els altaveus sense fil.

Abstract s'ha encarregat de la selecció d'ubicacions, el càtering, la personalització de la sala, la logística i tots i cadascun dels muntatges a les 10 ciutats visitades.



Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.

Saber més