SONY-"Presentació novetats càmeres Alpha"

Durant 2 dies, els responsables de les botigues més importants de fotografia de la península, es van reunir a Sevilla, per conèixer de prop les últimes novetats de la marca. En les diferents activitats programades, les càmeres van tenir un paper protagonista.

El primer dia, els convidats, van ser rebuts amb un còctel de benvinguda a l'Hotel Hacienda de Orán. Seguit de la presentació de la gamma de productes, entre els quals va destacar la potent Sony Alpha 9. A continuació, van realitzar un safari fotogràfic a bord d'autobusos 4x4 pel Parc Nacional de Doñana. Un entorn únic que va permetre provar les càmeres i fotografiar l'extraordinària flora i la fauna del parc. Per finalitzar el dia, van sopar a l'Aldea del Rocío, amb unes vistes privilegiades de la posta de sol.

El segon dia, van assistir a una exhibició de doma de cavalls i esprints de velocitat, acompanyat d'un tast de pernil i vi de la regió.

Abstract es va encarregar del disseny i coordinació de totes les activitats, així com de la personalització dels espais, càterings i allotjament.